Üks ülemõistuse maitsev koostöö. Ilus ka!

Kairi Tähe

Minu 2020 lõppes sellega, et vahetult enne uue aasta pärale jõudmist, potsatas minu postkasti üks koostööpakkumine Kookerilt. Tead küll, need pisikesed minipannkoogid, mis hetkel hirmsat moodi kuulsad on. Aga mitte ainult kuulsad, nad on maitsvad ka, minu kinnitus selle peale! 

Ma olen alati mõelnud, et kui Sa teed oma asja hinge ja südamega, siis ühel hetkel kõik muu tuleb lihtsalt järgi. Kui aga keskndud liigselt kohe tulemusele ja preemiale, siis pigem koondub energia sellele, aga mitte loo kirjutamisele või toote arendamisele. Minu puhul siis hoopis pildistamisele. Ja sellele viimasele olen nüüd hea kolm-neli aastat ikka korralikult keskendunud. Mitte kuhugi ajakirja jõudmisele või suurtele koostööpartneritele, vaid oma käekirja loomisele. Ja sellele parandamisele ning lihvimisele. 

Ja siis tuleb postkasti kiri, et nad tahavad, et just mina nende tooteid (mida nemad suure armastuse ja hoolega teevad) pildistaks. Vot see on suurim auhind ja teeb südame soojaks. Kohe tulikuumaks tegelikult.

Kui Sina või Su imearmas kohvik-restoran-foodtruck sooviks minuga koostööd teha, siis tea, et olen olemas!

Ehk pakub huvi ka:

Kommenteeri