Ratatouille. Väikese vimkaga

admin

Väikese vimkaga ratatouille

Ratatouille. Väikese vimkaga õhtusöök. Ratatouille. Väikese vimkaga European
Nutrition facts: 200 calories 20 grams fat
Rating: 5.0/5
( 1 voted )

sul on vaja:

1 suvikõrvits (kui võimalik, kasuta nii rohelist kui kollast)
1 paprika
1 baklažaan
1 punane sibul
1 piprakaun

Kaste

1-2 küüslauguküünt
pool sibulat
100 ml köögikoort
1-2 spl valget kuiva veini
80gr parmesani juustu
1 tl Tzatziki dipmix dipikastet
peotäis värsket tüümiani
võid
sidrunimahla

Peale raputamiseks
riivitud parmesani
pisut Tzatziki dipmix segu
värskelt jahvatatud pipart ja meresoola
oliivõli

instruktsioonid.

Pisut vimkaga ratatouille ei ole ehk traditsiooniline, kuid see-eest imeilus ja ülimaitsev. Kuid enne seda, pean jagama Sinuga kahte tähtsat näpunäidet.

Number 1 - lõika oma köögiviljad paberõhukeseks. Siis on neid ka lihtsam ritta seada ja lõpptulemus on kindlasti seda väikest vaeva väärt.

Number 2 - teelusikatäis dipisegu lisamine kastmele teeb imesi! Kuigi traditsiooniline ratatouille näeb rikkaliku tomatikastme keetmist ja selle lisamist, siis sel korral ongi tegemist hoopis ühe pisikese vimkaga köögiviljaroaga.

Keeda valmis kõigepealt kaste - pruunista võis hakitud küüslauk ja sibul. Lisa juurde koor ja vein. Keera kuumus väiksemaks ja keeda segu pisut. Maitsesta soola ja pipraga, parmesani juustu ja dipseguga. Pigista pisut sidrunimahla ja maitse, kas Sinu kaste vajab veel midagi. Äkki pisut suhkrut?

Vala kaste pannile, mis kannatab kuumust ja mille saad ilusasti ahju panna. Seejärel laota oma paberõhukesed köögiviljad üksteise järgi ritta. Jälgi, et värvid tekitaksid mõnusa harmoonia.

Viimaks lisa veel pisut oliivõli, soola ja pipart ning pisut riivitud parmesani ja dipisegu.

Küpseta 190 kraadi juures, 15-20 minutiks.

Ehk pakub huvi ka:

Kommenteeri