Kui otsid perfektset kaaslast endale, ei oskaks ma sind kahjuks aidata. Kui aga perfektset kaaslast oma grillroale, siis I’m the man!
Tunnistan ausalt, et kui Ragnar mulle sel aastal kasvuhoone ehitas, ei unistanud ma esimese hooga esimestest tomatitest või kurkidest, mida saan hommikul endale noppida. Ma unistasin ühest õigest piknikust, mille saaksin seal korraldada ja teadsin täpselt, mida lauale panen. See, et Liina Pärnust kohale sõitis, oli täielik boonus. See, et minu hea Rakvere LK uusi tooteid proovimiseks saatis oli veel suuurem boonus. Ja need toidud, no need olid täpselt sellised, nagu vaimusilmas ettekujutasin. Okei, pisut paremadki.
Mulle meeldib jagada retsepte, mida sul on kerge valmistada. Ja kui palju külalisi on tulemas, siis seda enam. Kui rahavast on rohkem, vali kaks lillkapsapead, meile piisas täiesti ühestki. Ehkki, õhtul, kui kõik nublud vaikselt voodites nohisesid ja me Liinaga ühe mullijoogi kogemata hiigelsuure! pauguga avasime, oleksime mõlemad tahtnud veel midagi näksida. Aga kõik taldrikud olid täiesti tühjaks söödud.
1 lillkapsapea 1 suurem sidrun 1tl suitsupaprika 5-6 spl oliivõli peotäis meelepäraseid ürte peotäis värsket piparmünti 0,5tl soola ja 0,5tl pipart Lõike lillkapsas ca 1,5cm laiusteks ketasdeks. Sega kokku kõik marinaadi koostisosad ja pintselda lillkapsale. Ära midagi alles jäta, vaid kalla kõik lillkapsa peale ning kata anum kas fooliumi või kilega. Jäta vähemalt 20 minutiks kõrvale. Hiljem grilli madalamal kuumusel kuni nad on veel kergelt krõmpsud. Meil kulus selleks ca 15 minutit ja grillisime mõlemalt poolt. Ideaalne kaaslane mistahes grillpeole. Postitus on tehtud koostöös Rakvere LK uute Taste of America toodetega. sul on vaja:
instruktsioonid.
märkmed.